начало | контакти | карта на сайта | 22:37, 11 август 2020
Изпитания и турнири

Ловен празник и турнир за ловци с кучета, работещи със стойка по правилата на турнирите ”Свети Хуберт” за купата на ловен портал БГ ЛОВ 2013

През феврурари 2013 г. Ловен портал БГ ЛОВ навършва 5 години. За този петгодишен период порталът се утвърди като най-добрия и най-посещаван ловен портал в България и на Балканите. Със своите мероприятия и инициативи, както и с възможността, която дава като ловна медия, БГ ЛОВ дава своя принос за развитието на ловното дело, ловната кинология, като място за усъвършенстване и добиване на нови познания от всеки ловец и кинолог, привърженик или просто любител на природата.
Във връзка с тази годишнина на 23 февруари 2013 г. (събота) ще бъде отпразнуван 5тия рожден ден на БГ ЛОВ! По този повод Васил Терзийски всички на празника и турнира за ловци с кучета, работещи със стойка по правилата на турнирите ”Свети Хуберт” за купата на ловния портал БГ ЛОВ! Мероприятието ще се проведе на територията на ЛРС Димитровград. Организатори са Ловен портал БГ ЛОВ и НЛРС-СЛРБ и съорганизатор - ЛРС Димитровград.
Медийни партньори на празника и турнира: ХОБИ ТВ, Българската Национална Телевизия, списание "Лов и риболов", списание „Български ловец”, Българско национално радио - програма Христо Ботев с радиопредаването "И рибар съм, и ловец съм" и много други медии.
Лавен портал БГ ЛОВ благодари на председателя на УС на НЛРС-СЛРБ Иван Петков за подкрепата на празника и турнира на БГ ЛОВ.
Спонсори на турнира са ИКА ЕООД - Аксесоари и храни за кучета и домашни любимци; КОНДЕКС ЕООД - официален вносител за България на климатична техника Mitsubishi Heavy Industries, Japan и прецизна климатична техника Stulz, Germany; "v.d. Fuchswiese" - Развъдник за немски дратхаари; "Манастирище 2000" ООД - производство на селскостопанска продукция.

ПРОГРАМА:
22.02.2013г.
17,00 – 19,30ч. – записване на състезателите - в ресторанта на хотел Славяни.
Настаняване в хотелите, можете да резервирате в:
Хотел "ДиЕнДи" - сайт на хотела: hoteldiendi.com - 0888 312 252, намира се срещу хотел Славяни (резервирайте си стаи навреме, отстъпките ще бъдат уточнени по късно).
Мотел в Димитровград, в него може да настаните и кучетата си: Вълчо Вълчев - 0888 263 025
Хотел Славяни - резервиран е за организаторите, съдиите, спонсорите и служебните лица
20,00ч. – Техническа конференция на организатора със съдиите и състезателите - в ресторанта на хотел Славяни.

23.02.2013г.
06,00 – 07,30ч. – записване на състезателите - в ресторанта на хотел Славяни
06,30 – 07,00ч. – закуска
07,30 – 08,00ч. – жребий - в ресторанта на хотел Славяни
08,00 – 08,30ч. – тържествено откриване на състезанието - в ресторанта на хотел Славяни
08,30 – 09,00ч. – пътуване към ловното поле
09,00ч. – начало на състезанието
20,00ч. – награждаване - в ресторанта на хотел Славяни
21,00ч. – тържествена вечеря и купон по случай Рожденния Ден на БГ ЛОВ - в ресторанта на хотел Славяни

24.02.2013г.
07,00-08,00ч. - закуска
08,00ч. - свободна програма
12,00ч. – напускане на хотелите

НАГРАДЕН ФОНД:
Клас ОТКРИТ:
1-во място – купа БГ ЛОВ, медал БГ ЛОВ, грамота БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, храна за кучета от ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ, интервю за ХОБИ ТВ, интервю за списание "Лов и риболов", едногодишен абонамент за списание БЪЛГАРСКИ ЛОВЕЦЬ, интервю за списание БЪЛГАРСКИ ЛОВЕЦ, интервю за БНТ 2 (Българската Национална Телевизия).
2-ро място – купа БГ ЛОВ, медал БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, грамота БГ ЛОВ, храна за кучета ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ
3-то място – купа БГ ЛОВ, медал БГ ЛОВ, грамота БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, храна за кучета ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ

Клас МЛАДИ (до 18 месеца):
1-во място – купа БГ ЛОВ, медал БГ ЛОВ, грамота БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, храна за кучета ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ, интервю за БНТ 2 (Българската Национална Телевизия)

2-ро място – медал БГ ЛОВ, грамота БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, храна за кучета ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ
3-то място – медал БГ ЛОВ, грамота БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, храна за кучета ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ

Приз от НЛРС-СЛРБ: Връчва се от НЛРС-СЛРБ на най-младия участник на турнира.
"Купа за цялостно представяне и значителен принос към Българската ловна кинология за 2012 г. на Ловен портал БГ ЛОВ" (преходна купа с истинско златно покритие). Връчва се от администратора на БГ ЛОВ на български граждани които имат значителен принос за развитието на Българската ловна кинология през 2012 г. Купата се връчва за пети път път.
Носители на купата до сега: за 2008 г. - Мирослав Ненковски, за 2009 г. - Сашо Райчев, за 2010 г. - Сашо Райчев, за 2011 г. - Сашо Райчев.

Най-високото отличие на БГ ЛОВ:
Най-високото отличие в наградната система на Ловен портал БГ ЛОВ: "БГ ЛОВ КРИСТАЛ за цялостен принос към Българската ловна кинология". Връчва се от собственика на БГ ЛОВ на организации, български и чужди граждани за изключителни заслуги за развитието на ловната кинология в Р. България в историята. Отличието се връчва за трети път.
Носители на отличието до сега: 2011 г. - НЛРС-СЛРБ, 2012 г. - Мирослав Ненковски.

НОВ ПРИЗ от тази година:
"Купа клубни постижения" - отличие за киноложките клубове на ловни породи. Връчва се от Ловен портал БГ ЛОВ за предходната година.
На всеки състезател ще бъде връчена грамота за участие.
Награди ще раздадат и НЛРС-СЛРБ , ИКА ЕООД, списание БЪЛГАРСКИ ЛОВЕЦ и др. спонсори
Такса за участие: 30 лв. на куче

Съдийски състав:
Владимир Виденович - FCI съдия, зам.председател на Сръбския Ловен Съюз и председател на секцията по ловна кинология в Ловния съюз на Сърбия
Радиша Миложкович - FCI съдия - Сърбия
Любиша Балабан - FCI съдия - Сърбия
Иван Маринов - съдия от НЛРС-СЛРБ - България

Контакт с организаторите: vater@abv.bg
Организатори:
Васил Терзийски (собственик и администратор на Ловен портал БГ ЛОВ) - GSM: 0894 48 22 94
Даниел Тошков (член на УС на НЛРС-СЛРБ, съпредседател на Комисията по ловна кинология към УС на НЛРС-СЛРБ и председател на ЛРС Димитровград)
инж. Георги Младенов (експерт-координатор към УС на НЛРС-СЛРБ и секретар на Комисията по ловна кинология към УС на НЛРС-СЛРБ) - 0888 45 58 07
Комендант:
Николай Колев от ЛРС Димитровград - 0882 46 91 48

Класирането в турнира по години: БГ ЛОВ 2012, БГ ЛОВ 2011, БГ ЛОВ 2010, БГ ЛОВ 2009

Шампионите до сега:
БГ ЛОВ 2009 - Сашо Райчев с дратхаар Falk vom Fuchsberg
БГ ЛОВ 2010 - Петър Ветренски с дратхаар Арес Граф от Кулев Догс Фарм
БГ ЛОВ 2011 - Данислав Николов с курцхаар Бина вом Балканите
БГ ЛОВ 2012 - Димчо Начев с курцхаар Найк


Ловен празник и Турнир за ловци с кучета, работещи със стойка по правилата на турнирите ”Свети Хуберт” за купата на ловен портал БГ ЛОВ и НЛРС-СЛРБ – 25.02.2012г

Здравейте колеги, през феврурари Ловен портал БГ ЛОВ навършва 4 години. За този период портала ни се утвърди като най-добрия ловен портал в България. Със своите мероприятия и инициативи, както и с възможноста която дава, като интерактивна медия , БГ ЛОВ способствува за развитието на ловното дело, ловната кинология, като място за усъвършенстване и добиване на нови познания от всеки ловец и кинолог, привърженик, или просто любител на природата. По случай празника обявявам, че на 25 февруари 2012г. /събота/ ще бъде отпразнуван 4тия рожден ден на БГ ЛОВ!

По този повод каня всички вас на Празника и Турнира за ловци с кучета, работещи със стойка по правилата на турнирите ”Свети Хуберт” за купата на ловния портал БГ ЛОВ!
Мероприятието ще се проведе на територията на ЛРС Пазарджик.

Организатори: Ловен портал БГ ЛОВ и НЛРС-СЛРБ www.slrb.org

Генерален спонсор: ИКА ЕООД Аксесоари и храни за кучета и домашни любимци - Сайт на ИКА ЕООД

Медийни партньори на празника и турнира: ХОБИ ТВ, Издателска къща НАСЛУКА чрез вестник "Наслука" и списание "Лов и риболов", списание БЪЛГАРСКИ ЛОВЕЦ, Агенция ФОКУС със своите медии: Радио Фокус, Фокус Нюз, Фокус Спорт,

Благодарим за домакинството и гостоприемството на ЛРС ПАЗАРДЖИК с председател г-н Иван Филипов, на ръководството, на киноложката комисия, както и на всички български ловци членуващи в ЛРС "Сокол 1893" Пазарджик.

Спонсори:
КОНДЕКС ЕООД - официален вносител за България на климатична техника Mitsubishi Heavy Industries, Japan и прецизна климатична техника Stulz, Germany.
Финансова институция Сис Кредит - Предлага кредити за Вас и Вашите бизнес идеи.
"v.d. Fuchswiese" - Развъдник за немски дратхаари

Програма:
24.02.2012г.
17,00 – 19,30ч. – настаняване в хотелите и записване на състезателите.
Хотел Атлантик, hotel-atlanticbg.com
Хотелски Комплекс ВИОНАС, www.hotel-vionas.com - хотела е резервиран за съдиите и официалните гости!
Хотел "Акрополис", www.acropolispz.com
20,00ч. – Техническа конференция на организатора със съдиите и състезателите - допълнително ще обявим в кой хотел ще се проведе!

25.02.2012г.
06,00 – 07,30ч. – записване на състезателите - допълнително ще обявим в кой хотел ще се проведе!
06,30 – 07,00ч. – закуска
07,30 – 08,00ч. – жребий - допълнително ще обявим в кой хотел ще се проведе!
08,00 – 08,30ч. – тържествено откриване на състезанието - допълнително ще обявим в кой хотел ще се проведе!
08,30 – 09,00ч. – пътуване към ловното поле
09,00ч. – начало на състезанието
20,00ч. – награждаване в ресторант - допълнително ще обявим в кой ресторант ще се проведе!
21,00ч. – тържествена вечеря и купон по случай Рожденния Ден на БГ ЛОВ - допълнително ще обявим в кой ресторант ще се проведе!

26.02.2012г.
07,00-08,00ч. - закуска
08,00ч. - свободна програма
12,00ч. – напускане на хотелите

Награден фонд:

Клас открит:

1во място – купа БГ ЛОВ, медал БГ ЛОВ, грамота БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, храна за кучета от ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ, интервю за ХОБИ ТВ, интервю за ИК НАСЛУКА, интервю за Радио Фокус и участие в специализирано радио предаване, едногодишен абонамент за списание БЪЛГАРСКИ ЛОВЕЦЬ, интервю за списание БЪЛГАРСКИ ЛОВЕЦ,

2ро място – купа БГ ЛОВ, медал БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, грамота БГ ЛОВ, храна за кучета ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ, интервю за Радио Фокус и участие в специализирано радио предаване

3то място – купа БГ ЛОВ, медал БГ ЛОВ, грамота БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, храна за кучета ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ, интервю за Радио Фокус и участие в специализирано радио предаване

Клас млади /до 18 месеца/:

1во място – купа БГ ЛОВ, медал БГ ЛОВ, грамота БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, храна за кучета ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ, интервю за Радио Фокус и участие в специализирано радио предаване

2ро място – медал БГ ЛОВ, грамота БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, храна за кучета ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ

3то място – медал БГ ЛОВ, грамота БГ ЛОВ, награда от НЛРС-СЛРБ, храна за кучета ИКА ЕООД, шапка и фланелка БГ ЛОВ

Нов приз от НЛРС-СЛРБ:
От тази година се въвежда нов приз, връчва се от НЛРС-СЛРБ на най-младия участник на турнира!

"Купа за цялостно представяне и значителен принос към Българската ловна кинология за 2011г. на Ловен портал БГ ЛОВ" /преходна купа с истинско златно покритие/. Връчва се от администратора на БГ ЛОВ на български граждани които имат значителен принос за развитието на Българската ловна кинология през 2011г. Купата се връчва за четвърти път.

Носители на купата до сега: за 2008г. - Мирослав Ненковски, за 2009г. – Сашо Райчев, за 2010г. – Сашо Райчев, за 2011г. - ????

Най-високото отличие на БГ ЛОВ:
Най-високото отличие в наградната система на Ловен портал БГ ЛОВ: "БГ ЛОВ КРИСТАЛ за цялостен принос към Българската ловна кинология". Връчва се от администратора на БГ ЛОВ на организации, български и чужди граждани за изключителни заслуги за развитието на ловната кинология в Р. България в историята. Отличието се връчва за втори път.

Носител на отличието до сега: връчен през 2011г. на НЛРС-СЛРБ

На всеки състезател ще бъде връчена грамота за участие.

Награди ще раздадат и НЛРС-СЛРБ , ИКА ЕООД, ИК НАСЛУКА, списание БЪЛГАРСКИ ЛОВЕЦ и др. спонсори

Такса за участие: 20лв. на куче

Съдийски състав:

1. Зоран Чурчич - FCI съдия - Сърбия
2. Радиша Миложкович - FCI съдия – Сърбия
3. Драган Янич - FCI съдия – Сърбия
4. Любиша Балабанович - FCI съдия – Сърбия
5. проф. експерт инж. Димитър Дандаринов - България